ქართული

გიზო გორგოძე

profile-pic

განათლება

საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი

2013

დოქტორი

საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი

2009-2013

დოქტორანტი

ქუთაისის ტექნიკური უნივერსიტეტი

1987-1993

მაგისტრი

აკადემიური/სამეცნიერო ხარისხი

აკადემიური დოქტორი

სამუშაო გამოცდილება

აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი

2016- დღემდე

სპეციალისტი

სამეცნიერო პუბლიკაციები ბოლო 10 წელი

მცენარეული ნედლეულიდან ბიოლოგიურად აქტიური ნივთიერებების ზეკრიტიკული ექსტრაქციისპროცესის მათემატიკური მოდელირება

ნოვაცი, №27,გ.118-122. 2021
გ.გორგოძე

სატაცურისსასარგებლო თვისებები

ნოვაცი, №24,გ.62-66. 2019
გ.გორგოძე

ყურძნისწიპწის ზეთის წარმოებისმეცნიერული საფუძვლები

ნოვაცი, №20,გ.78-87. 2017
გ.გორგოძე,ნ. ქარქაშაძე, თ. გაბრიაძე

ყურძნისწიპწისექსტრაქტოვანი ზეთის ცხიმოვან-მჟავური ანალიზისშედეგები

ნოვაცი, №19,გ.81-86. 2017
გ.გორგოძე, ლ. ყიფიანი,მ. გაბიძაშვილი,ნ. სინაურიძე

ყურძნისწიპწიდან ზეთის ექსტრაქციისსაწარმოო ექსპერიმენტის დაგეგმვა

ნოვაცი, №18,გ.32-39. 2016
გ.გორგოძე, ი. ბოჭოიძე,ნ. სინაურიძე,მ. გაბიძაშვილი

წიპწისაგანყურძნის ზეთის პირდაპირი ექსტრაქციის პროცესისშესწავლა

ნოვაცი, №17,გ.118-124. 2016
გ.გორგოძე,ნ. ქარქაშაძე, თ. გაბრიაძე, ა.ბანცაძე

მოცვისკენკრის ექსტრაქციისათვისმომზადების მეთოდებისგავლენა ექსტრაქტებისბიოლოგიურ აქტიურობაზე

ნოვაცი, №15,გ.46-51. 2015
სინაურიძე ნ.ო, გოგიშვილი ნ.ჯ, ჭოხონელიძე, გორგოძე გ.ზ.

რადიოპროტექტორული აქტივობისმქონე გრანულირებული ჩაის წარმოების ოპტიმიზაცია

ნოვაცი, №15,გ.228-231. 2015
კ.სირბილაძე,გ. გორგოძე,ნ. ცუცქირიძე

კლასიკური ჯიშისყურძნის თესლიდანმიღებული ჰიდროფილური ექსტრაქტების ქიმიური შემადგენლობის შესწავლა

ტექნიკური მეცნიერებები. 2015
ნ.სინაურიძე,ნ. გოგიშვილი,ვ. ჭოხონელიძე,გ. გორგოძე

ზეთისსამრეწველო წარმოების პროცესულ–აპარატურული დამუშავება

ქუთაისი, ა.წერეთლისსახელმწიფო უნივერსიტეტი. -126გ. 2014
გ.გორგოძე, ზ. ჯაფარიძე,ვ. ხვედელიძე

სამეცნიერო კონფერენციები

„ინტერნაუკა“, LVIIსაერთაშორისო სამეცნიერო–პრაქტიკული კონფერენცია. ,,სამეცნიერო დისკუსია: ტექნიკურ მეცნიერებათა საკითხები’’

2017
რუსეთის ფედერაცია, მოსკოვი

ა.წერეთლისსახელმწიფო უნივერსიტეტი, საერთაშორისო სამეცნიერო-პრაქტიკული კონფერენცია. ,,თანამედროვე საინჟინრო ტექნოლოგიები დაგარემოს დაცვა’’

2016
საქართველო, ქუთაისი. აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი

,,კვებისმრეწველობისსაწარმოთა მოწყობილობები'', კათედრის დაარსების70 წლისთავისადმი მიძღვნილი საერთაშორისო სამეცნიერო კონფერენცია. ,,კვების პროდუქტებისხარისხისგაუმჯობესების პრობლემები’’

2016
საქართველო, თბილისი. ტექქნიკური უნივერსიტეტი

„ინტერნაუკა“, XL საერთაშორისო სამეცნიერო–პრაქტიკული კონფერენცია. ,,სამეცნიერო დისკუსია: ტექნიკურ მეცნიერებათა საკითხები’’

2015
რუსეთის ფედერაცია, მოსკოვი

ა.წერეთლისსახელმწიფო უნივერსიტეტი, საერთაშორისო სამეცნიერო-პრაქტიკული კონფერენცია. ,,კვებისპროდუქტების წარმოებისაქტუალური პრობლემები და თანამედროვე ტექნოლოგიები’’

2014
საქართველო, ქუთაისი. აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი

პროექტები და გრანტები

ყურძნისწიპწისექსტრაქტოვანი ზეთის წარმოების ტექნოლოგიური საფუძვლებისა და ხარისხისკონტროლისმეთოდებისშემუშავება

2015-2017
პროექტის ხელმძღვანელი, შოთა რუსთაველის ეროვნული სამცნიერო ფონდი. საქართველო, თბილისი

კომპიუტერისმხედველობითი სინდრომის სამკურნალო–პროფილაქტიკური ინოვაციური ფიტოპრეპარატისწარმოების ტექნოლოგიური საფუძვლების დამუშავება

2013-2014
ძირითადი შემსრულებელი, აკაკი წერეთლის სახელმწიფო უნივერსიტეტი, გრანტი № 18. საქართველო, ქუთაისი

ტრენინგები და სემინარები

ევრაზიის თანამშრომლობის ფონდი.ეკოლოგიურად სუფთა და გენმოდიფიცირებული კვების პროდუქტების წარმოებაზე მონიტორინგისა და მეცნიერული კვლევის ეროვნული ცენტრი. ქუთაისი , საქართველო.

2011
სურსათის უვნებლობის სფეროში საზოგადოებრივი მოძრაობის გააქტიურება